Φιλανθρωπικός αγώνας Α.Ε. Αίολος – Ταύρος 2006 – Βετεράνων καλαθοσφαιριστών

Το 'πε: 
Που: 

AIOLOS

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Τιμόθεος Ευγενικός» του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των Α.Ε. Αίολος – Ταύρος 2006 και ομάδας Διεθνών Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

Σκοπός του αγώνα ήταν η ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Η ομάδα του αθλητικού ρεπορτάζ του www.nstv.gr κάλυψε τον αγώνα και μίλησε με τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές.

Ο Μιχάλης Κακομανώλης, Πρόεδρος της Α.Ε. Αίολος – Ταύρος, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του και τόνισε ότι η ομάδα του ήταν και είναι αρωγός ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο Σάκης Τζαλαλής, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, φάνηκε πολύ ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του στην εκδήλωση τόσο αθλητικά όσο και κοινωνικά και τόνισε πως το κοινωνικό έργο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου αλλά και κάθε δήμου πρέπει να στηρίζεται από όλους.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή μίλησε για την ανάγκη της κοινωνικής προσφοράς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ χαιρέτισε την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, ο Γιώργος Καλαφατάκης, σχολιάζοντας τον αγώνα που συμμετείχε ως παίκτης αυτή τη φορά, δήλωσε ότι οι Βετεράνοι αντιμετώπισαν μία αήττητη στην κατηγορία της ομάδα με σοβαρότητα και ο κόσμος ευχαριστήθηκε τον αγώνα.

Για την ιστορία, οι Βετεράνοι επικράτησαν του Α.Ε. Αίολος – Ταύρος 2006 με σχετική ευκολία σε έναν αγώνα που τελικά τη νίκη πήραν οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση.

The post Φιλανθρωπικός αγώνας Α.Ε. Αίολος – Ταύρος 2006 – Βετεράνων καλαθοσφαιριστών appeared first on MoschatoTavros.gr.