Το Μοσχάτο και ο Ταύρος πρέπει να κερδίσουν

Το 'πε: 

Χτες παρακολούθησα την ανάδειξη του Άρη Κρεμμύδα σαν υποψήφιου δήμαρχου επικεφαλής του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

Η στιγμή μπορεί να αποδειχτεί ιστορική, αφού έχει σαν στόχο όχι μόνο ένα άλλο ύφος διοίκησης στα δημοτικά πράγματα και την ύψωση κοινωνικού αναχώματος στα όσα δραματικά υφίσταται η Πατρίδα μας, αλλά έχει βάσιμες δυνατότητες να διώξει οριστικά τους ανίκανους διάδοχους ενός δήμαρχου σαν τον Παπαντώνη που άφησε πίσω του ένα αδιαμφισβήτητα πλούσιο έργο.

Υπάρχει λοιπόν ελπίδα για το Μοσχάτο και τον Ταύρο.

Χρειάζεται πια εντατική δουλειά και παρουσία του νέου συνδυασμού.

Δεν είναι αργά, παρά την καθυστέρηση στην ενοποίηση των συνδυασμών Κρεμμύδα και Σωπάκη, για να προβληθεί η νέα πρόταση για τον Δήμο και να αναδειχθεί η προβληματική δημαρχία Ευθυμίου.

Ταυτόχρονα όμως υπάρχει ανάγκη να διευρυνθεί η γκάμα του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ώστε να συμπεριλάβει κάθε δημότη που νοιώθει ότι χρειάζεται μια πιο αποτελεσματική και φιλοκοινωνική δημοτική αρχή.

Κατά συνέπεια δε χρειάζεται κάποιοι να υπερτονίζουν τον κομματικό πατριωτισμό, αλλά αντίθετα να προβάλουν την ανάγκη για νίκη που θα φέρει την ανατροπή και την αλλαγή.

Ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός (όπως εξ αντικειμένου είναι οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ) που είναι ανοιχτός στην κοινωνία και αποφασισμένος στην κάλυψη των αναγκών του δήμου, πρέπει να απαιτούν από τα στελέχη και τους φίλους του που δίνουν αγώνα για τη νίκη του, την προβολή των θέσεων του συνδυασμού και όχι κομματικών απόψεων.

Χρειάζεται λοιπόν σοβαρότητα και μαχητικότητα, γιατί οι γειτονιές του Μοσχάτου και του Ταύρου παλιώνουν, δεν επικοινωνούν, τα μεγάλα ζητήματα μένουν άλυτα ή προχωράνε σε λύσεις υπερ της κερδοσκοπίας και όχι των κατοίκων, δομές και δράσεις εκχωρούνται στην φιλανθρωπία τρίτων, κλπ 

Πρώτα και πάνω απ'όλα βρίσκεται το Κοινό Αγαθό.

Την παλιά αντίληψη ενός δήμου που είναι κομματικό λάφυρο πρέπει να την πετάξουμε στα σκουπίδια.

Το μπορούμε!

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΔΡΑΣΗ μαζί με την κοινωνία πρέπει να κερδίσουν.